Happy Høken in Tonden!


Happy Høken in Tonden! 2019

Inschrijven trekkertrek


De opgave van de trekkerslep is net als afgelopen jaren alleen mogelijk door op maandag 17 juni tussen 19.30 en 21.00 uur te bellen naar Derk Willems: 0575 – 503369. Er zal worden ingeschreven op volgorde van bellen en als blijkt dat het maximaal is bereikt in die klasse dan stopt het, dit geldt alleen voor de standaardklassen.

Sportklassen kunnen mailen naar derk.willems@chello.nl.

De trekkerslep wordt onder het TSTA regelement  gereden.

Lid worden?


Mocht u dit jaar nog lid willen worden van de Oranjevereniging Tonden, doe dit dan voor 1 maart a.s. Hierna worden namelijk de nieuwe ledenpassen gedrukt! Ook als u een wijziging in uw gegevens heeft kunt u die nog tot 1 maart doorgeven.
U kunt lid worden door hier te klikken en het formulier in te vullen.

Uiteraard kunt u hierna ook nog lid worden; dit is dan voor het jaar 2020.

Als lid profiteert u van kortingen op de entree prijzen en kunt u mee doen met het jaarlijkse vogelschieten tijdens ons Oranjefeest!

Uitslagen TrekkerTrek Tonden 2018 online!


Bekijk hier de uitslagen van de TrekkerTrek Tonden 2018! Wij bedanken alle bezoekers, deelnemers, sponsoren en vrijwilligers voor wederom een prachtige editie (ondanks het slechte weer)! Tot volgend jaar!

Standaard-klasse uitslagen

Sport-klasse uitslagen

 

Startlijsten Trekkertrek 2018 online!


De startlijsten zijn gereed en staan online!

Standaard startlijsten

Sport startlijsten

Geen ledenpas ontvangen?


Aan onze leden; mocht u uw ledenpas (nog) niet ontvangen hebben geef dit dan even aan bij de kassa. Dit kan een administratieve fout zijn. Uw pas ligt dan klaar bij ons in de kassa wagen!

Als u lid wil worden kan dat natuurlijk altijd! Wanneer u al lid bent, neem dan de ledenpas mee! Geen pas = het hele entree bedrag betalen.
ID verplicht!

25 jarig jubileum van Boh Foi Toch!


Dit jaar komt Boh Foi Toch al voor de 25e keer naar Tonden!

Omdat wij en Boh Foi Toch dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan hebben we een speciale actie. Elke 50ste bezoeker krijgt een mooi t-shirt van de band! Kom zondag 27 mei naar tonden en wie weet..!

Inschrijven trekkertrek


De opgave van de trekkerslep is net als afgelopen jaren alleen mogelijk door te bellen naar: Derk Willems op maandag 11 juni tussen 19:30 uur en 21:00 uur. Telefoon nummer; 0575-503369. Er zal worden ingeschreven op volgorde van bellen en als blijkt dat het maximaal is bereikt in die klasse dan stopt het, dit geldt alleen voor de standaardklassen.

Sportklassen kunnen mailen naar derk.willems@chello.nl
De trekkerslep wordt onder het tsta regelement gereden.

Geen happy hour, wel speciale entree voor de vroege vogels!


Helaas mogen wij door de huidige wet- en regelgeving geen happy hour houden. We willen er alsnog een actie inhouden, dus wanneer je tussen 21:00 uur en 22:00 uur naar de tent komt hebben we een speciaal entree tarief! Leden kunnen dan gratis naar binnen en niet leden voor de helft van het geld! Zorg wel dat je voor 22:00 uur binnen bent!

Hierna is de entree tot 16 jaar gratis, niet-leden vanaf 16 jaar €8 en leden vanaf 16 jaar €5.

Ledenvergadering 2018


De ledenvergadering vindt plaats op 5 maart 2018 om 20:00 in de Sterre.

Sterrebosweg 6, Tonden
6975AH

1 2