Informatie

Lid worden van de Oranjevereniging is mogelijk voor een ieder die de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Daarmee ondersteunt u de vereniging, u krijgt reductie op de entree en het lidmaatschap is een vereiste om deel te mogen nemen aan het vogelschieten.

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk, leden dienen om voor reductie in aanmerking te komen wel hun lidmaatschapkaart te tonen. Jeugdlid kan ieder kind worden tot en met een leeftijd van 15 jaar. Zij krijgen dan een uitnodiging om mee te doen aan de spelmiddag en vogelschieten voor de jeugd. Tevens betalen de jeugdleden geen entree voor het avondprogramma.

Jeugdleden worden automatisch “groot lid” als zij 16 jaar worden. Als zij dit niet willen moeten ze dit even door geven aan het bestuur. Het lidmaatschap voor volwassenen is €7,00 per jaar. Voor jeugd tot 16 jaar is dit €1,00 per jaar.

Betaald u momenteel uw contributie contant en lijkt het u makkelijker om dit voortaan per automatische incasso te doen? Dat kan, neem contact op met een van de bestuursleden.

Inschrijfformulier

Alle velden zijn verplicht in te vullen.

Ik accepteer bij het verzenden van dit inschrijfformulier dat de Oranje Vereniging Tonden mijn persoonsgegevens mag gebruiken om mij toe te voegen aan hun ledenbestand.